Partyschepencentrale/Rederij Halfland

Vacatures


Home     Wie zijn wij   Werkwijze   Opdrachtgevers   Route naar de Partyschepencentrale   Informatie aanvragen
Partyschepencentrale
Leuvehaven 68
3011 EA Rotterdam
Op deze pagina vindt u vacatures bij de Partyschepencentrale/Rederij Halfland. Belangstellenden worden uitgenodigd om per mail te reageren met vermelding van motivatie en werkervaring. Voor alle functies geldt: standplaats Rotterdam. Telefonische informatie op 0651 158684.
Schipper (m/v)

* Rondvaart
* Partyschip
* Charterschip
Schipper die incidenteel op oproepbasis op passagiersschepen wil varen. Het gaat om kleine rondvaartboten (Maasexpres) en een groter paryschip (Zuiderzee). Solliciteren voor alleen de rondvaart of alleen partyschip is uiteraard mogelijk. Voor alle schepen is bezit van groot vaarbewijs en marifoonpapieren noodzakelijk. Essentieel is liefde voor schepen, varen en mensen. Vaargebied is Rotterdam e.o. inclusief havens, dus bekendheid hiermee is een voordeel. Geen full-time baan en onregelmatig dus een andere bron van levensonderhoud is noodzakelijk. Combinatie van varen en zorg voor c.q. onderhoud van schip is bespreekbaar. Wij zien uw reactie graag tegemoet.
 Kok (m/v) Zelfstandig werkende kok met ervaring in de koude en warme keuken. Op basis van oproep beschikbaar, vooral in het weekend. Werkzaam op verschillende schepen en zowel voor kleine exclusieve groepen als voor grote gezelschappen. Beloning op uurbasis aan de hand van leeftijd en ervaring.
 Bijverdienste voor student informatica Op dit moment geen vacature.
 Boekhouding en administratie Op dit moment geen vacature
 Partymanager op oproepbasis OP dit moment geen vacature
 Administratie en Facturatie Op dit moment geen vacature
Bedienend personeel (m/v) Enthousiaste medewerkers (sters) die op oproepbasis aan boord van schepen in de bediening werkzaam zijn.
Barmedewerkers (m/v) Gezellige medewerkers (sters) die op oproepbasis aan boord van schepen de gasten van drankjes voorzien.
Afwashulp (m/v) Energieke medewerkers (sters) die op oproepbasis aan boord van schepen de afwas doen.
Keukenhulp (m/v) Stressbestendige medewerkers (sters) die op oproepbasis aan boord van schepen hand en span diensten verlenen in de kombuis.
Schoonmaker (m/v) Op dit moment geen vacature
Matroos/maat/onderhoudsman (m/v) All-rounder met dienstenboekje (voorkeur matroos of liever nog matroos-motordrijver, maar deksman mag ook). Varen, onderhoud en ook niet te beroerd om in de catering bij te springen en te assisteren bij verhuizing. Kan contract krijgen voor bepaalde periode. Overnachting aan boord mogelijk. Bel 0651 158684 voor meer informatie
Als vrijwilliger deel uit maken van de nautische crew van een historisch zeilschip De Partyschepencentrale/Rederij Halfland heeft 2 historische zeilschepen in de vaart; de driemaster Amazone (1929) en de tweemaster Rosa van Delft (1905). Ooit wel eens op een dergelijk schip willen varen ? Dat kan: de dekbemanning bestaat in hoofdzaak uit vrijwilligers die enthousiast in ons team samenwerken. Specifieke vaardigheden zijn om als vrijwilliger te starten niet vereist. Wel de wil om iets nieuws te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te leren. Bedenk wel dat het hier gaat om zeilende passagiersschepen. De eerste focus ligt bij de gasten die het schip hebben gehuurd en daar moet je dienstbaar aan kunnen zijn.
Vrijwilligers verplichten zich niet tot een bepaald aantal uren of tochten. Nadat zij zich hebben opgegeven wordt gekeken op welke tocht plek is en worden zij uitgenodigd. Om vrijwilliger (opstapper) te kunnen zijn is het noodzakelijk om een eigen bron van inkomsten te hebben, niet zijnde een uitkering (met een uitkering kan uitsluitend vrijwilligers werk worden gedaan bij een erkende stichting; dat zijn wij niet en willen wij ook niet zijn).
Graag begroeten wij enthousiaste nieuwe opstappers die onze liefde voor onze schepen delen.
Partyschepencentrale
Leuvehaven 68
3011 EA Rotterdam
  info@Partyschepencentrale.nl
Home 
Partyschepen met thuishaven Rotterdam   Bedrijfsuitstapje   Groepsrondvaarten Rotterdam
Trouwen in Rotterdam
Partyschip Zuiderzee
Wie zijn wij   Werkwijze   Opdrachtgevers   Route naar de Partyschepencentrale   Informatie aanvragen
Kerstfeest op partyschip in Rotterdam
General information   How we work, organise your boattrip   Requestform Partyship

Impressies: Volvo Ocean race  Jacht op Middellandse zee   Red Bull air race Rotterdam   Arrangementen
Kerstfeest met uw bedrijf of familie.