Relatiedag op de driemaster Amazone.
Rotterdam of Hellevoetsluis.


Partyschepencentrale/Rederij Halfland/Maasexpres
Home   Partyschepen met thuishaven Rotterdam   Bedrijfsuitstapje   Trouwen aan boord
Wie zijn wij   Werkwijze   Opdrachtgevers   Vacatures   Route naar de Partyschepencentrale   Informatie aanvragen

Uw relatiedag op een uniek schip. Verrassend orgineel!
Lees het voorbeeld programma.
40 tot 125 gasten.

 Home

Route naar kantoorlocatie

Informatie aanvraagformulier

U nodigt uw relaties uit aan boord om 11.00 uur. Het schip draagt uw signatuur door o.a. uw vlag in de mast en de aankleding binnen. Uw uitnodiging vermeldt een programma dat de nieuwsgierigheid wekt. Daarbij: aan boord van een historische zeilschip..... De opkomst is dus goed!
De gastspreker houdt een pep-talk met verschillende uitdagende standpunten. Sommigen willen daar direct op ingaan maar anderen zijn niet gekomen voor een zware discussie. Geen splitsing der geesten want het schip vertrekt en alle aandacht richt zich op de vaart en het zetten van de zeilen. De gasten kunnen actief participeren en u heeft de mogelijkheid om op een niet formele wijze contacten te verstevigen. Een accordeonist versterkt de sfeer met zeemansliedjes.
De bijzondere ervaring en de uitstekende culinaire verzorging zullen uw gasten zich nog lang herinneren. En dat is het doel. Aan het slot van de dag worden alle relaties bedankt voor hun komst en wordt een knipoog naar de toekomst gemaakt. Tevreden vertrekken zij met een aan uw bedrijf gerelateerd presentje.
 

Informatie wordt u graag verstrekt op:
010 - 4146728 of 0622-787207

Per Email kunt u documentatie aanvragen door middel van het:
Informatie aanvraagformulier

 
  Specifieke informatie voor een relatiedag of bedrijfsuitje op de driemaster Amazone in Rotterdam vindt u met de volgende link:

Familiedag, groepsbezoek of bedrijfsuitje in Rotterdam.