Partyschepencentrale/Rederij Halfland

Bedrijfsuitstapje zeilen op het Haringvliet uit Hellevoetsluis met de driemaster Amazone. 

Home

Informatie aanvraagformulier

Met als uitvalsbasis Hellevoetsluis biedt de driemastzeilschoener Amazone een prima mogelijkheid voor een bedrijfsuitstapje. Het programma wordt geheel op maat samengesteld. Dit kan zich volledig aan boord afspelen maar combinaties met walactiviteiten zijn zeer goed mogelijk. Zo kan de tocht vooraf worden gegaan door een bezoek aan het oude marine-dok in Hellevoetsluis of een wandeling over de stadswallen. Ook kan tijdens de vaartocht een stop worden ingelast voor een walactiviteit. Bijvoorbeeld een bezoek aan de Haringvliet-expo (deltawerken) in Stellendam of een fietstocht in de natuur rond Middelharnis.
Een andere mogelijkheid is de tocht op de Amazone te combineren met het zeilen op scherpe jachten. De Amazone fungeert dan als moederschip voor een aantal jachten waarop steeds groepjes gasten hun capaciteiten kunnen testen. Uiteraard onder leiding van ervaren instructeurs.
Voor een adrenaline kick kunnen ribs langszij komen die u laten ervaren hoe het is om met 90 km. per uur over het water te scheren.

Foto's en beschrijving van de mogelijkheden op de Amazone vindt u met de volgende link:

Driemaster Amazone op www.charterschip.nl
   bedrijfsuitstapje


Graag brainstormen wij met u over de vele mogelijkheden voor de invulling van uw bedrijfsuitstapje. U kunt ons bereiken op:

010 - 4146728 of 0622-787207

Per e-mail kunt u documentatie aanvragen door middel van het:
Informatie aanvraagformulier

Home     Partyschepen in Rotterdam     Bedrijfsuitstapje met vaste prijs    Groepsrondvaarten Rotterdam     Informatie aanvraagformulier